Týden našlapaný inovacemi a technologiemi - to byl Digifest a HRko

Barbora Dombeková

Zlín - Praha - Ostrava - Zlín. Přežehlit košile, nabalit dárky, zopáknout prezentaci. Nasedat - vyrážíme. To byla jízda!

O co šlo?

Minulý týden byl v našem kalendáři 📅 pořádně našlapaný. Účastnili jsme se dvou skvělých akcí - festivalu Digifest a pořádné HR párty HRko.

A protože šlo o přehlídku nejlepších firemních aplikací a online nástrojů - nemohli jsme tam chybět.

Po celou dobu obou akcí byla ve vzduchu cítit energie a nadšení 💫. Bylo skvělé vidět, jak lidé sdílejí své nápady a vize, jak se učí nové věci a navzájem se inspirují. Byli jsme hrdí, že můžeme být součástí této komunity a přispět do ní.

Hlavním bodem našeho programu byla prezentace aplikace 🔵 Fabis, a to nejen na stánku, ale především představením případovek úspěšné implementace Fabisu u našich vybraných klientů.

Představili jsme účastníkům, jak 🔵 Fabis může zlepšit jejich každodenní život a práci, a to nejen při správě onlině školení zaměstnanců nebo pracovnělékařských služeb.

Z pozitivních reakcí a zájmu jsme měli velkou radost! To nás utvrdilo v tom, že naše práce má smysl
a že jsme na správné cestě.

Oběma akcím samozřejmě předcházela důkladná příprava.

Účast na DigiFestu a HRku byla pro nás nejen příležitostí k prezentaci 🔵 Fabis, ale také skvělým zdrojem inspirace. Setkali jsme se s řadou zajímavých lidí, slyšeli jsme o nových trendech a technologiích a získali jsme cenné zkušenosti.

Už teď se těšíme na další ročníky, kde budeme mít opět možnost představit naše nové projekty a nápady 💡

Autor článku

Barbora Dombeková

Barbora je projekťačka s přesahem do marketingu. V PREVENTADO řídí Fabis brand. Zároveň ale vystudovala ergonomii a fyziologii práce a píše o všem, co pomůže zlepšit pracovní prostředí, PLS a digitalizovat workflow s tím spojené.

kontakty na autora

Další články

On-line školení: Práce na dálku bezpečně a efektivně

On-line školení: Práce na dálku bezpečně a efektivně

Práce na dálku se stává stále běžnějším trendem a žádná firma nechce být pozadu. Připravili jsme pro vás komplexní kurz Práce na dálku (home office), který vás provede všemi klíčovými aspekty práce z domova. Od ochrany zdraví vašich zaměstnanců až po jejich efektivní práci a využití času. Vstupte do světa home office s jistotou.

Nové Centrum nápovědy aneb Jak si hravě poradit s Fabisem

Nové Centrum nápovědy aneb Jak si hravě poradit s Fabisem

Vítejte v nové éře podpory s Fabis Centrem nápovědy! Nyní je pomoc jen na pár kliknutí, dostupná online kdykoliv a kdekoliv. Už žádné zdlouhavé hledání v manuálech. Stačí navštívit help.fabis.cz a nechat se pohodlně navigovat skrze všechny funkce, které Fabis nabízí.

Role AI v angažovanosti zaměstnanců při online školení nejen BOZP

Role AI v angažovanosti zaměstnanců při online školení nejen BOZP

Nejedná se o nějaký sci-fi koncept z daleké budoucnosti, ale o něco, co se stává stále více součástí naší každodenní profesní reality. A jak AI může zvýšit angažovanost zaměstnanců? Pojďme se na to podívat.